Persoonlijke ontwikkeling

Van ambitie naar actie

Tijdige en juiste begeleiding bij loopbaanvragen kan demotivatie, verzuim en daarmee hoge kosten voorkomen. EnzoFortHR geeft medewerkers de handvatten om (weer) gemotiveerd en enthousiast aan de slag te gaan en de juiste werkplek te vinden, intern of extern.

Wanneer sprake is van baanverlies door een reorganisatie of arbeidsconflict helpt EnzoFortHR medewerkers op een bevredigende manier afscheid te nemen van de oude situatie en wensen en doelen opnieuw te bekijken. Zo kunnen zij met zelfvertrouwen de arbeidsmarkt op en een frisse start te maken.

Loopbaanvragen? Outplacement? EnzoFortHR begeleidt van A tot Z

Ieder EnzoFortHR loopbaanontwikkeling- en outplacementtraject start met het in kaart brengen van talenten en drijfveren aan de hand van bewezen instrumenten. Tijdens het traject komen persoonlijke wensen en voorkeuren, keuzes in het verleden, kwaliteiten en ontwikkelmogelijkheden uitgebreid aan de orde en wordt een actieplan opgesteld. EnzoFortHR staat medewerkers in elke stap bij. Bij outplacementtrajecten biedt EnzoFortHR de mogelijkheid om aansluitend aan deze fase een gerichte sollicitatietraining te volgen. Het optimaliseren en verfijnen van sollicitatietechnieken en -vaardigheden staan in deze training centraal.

Meer weten? Bel of mail EnzoFortHR!

next
prev

EnzofortHR